Dirigenten

Øystein Fevang

Øystein Fevang er en av Norges mest profilerte korledere og fast dirigent for Oslo Filharmoniske kor. Og fra juni 2017 er han også fast dirigent for Majorstua Kammerkor.

Fevang er utdannet sanger og dirigent fra Østlandets Musikkonservatorium og Norges Musikkhøgskole, og har vært solist med en rekke kor og orkestre.Gjennom sitt arbeid som dirigent for kammerkoret Ensemble 96 i mer enn 10 år, høstet Øystein Fevang strålende kritikker for konserter og plateutgivelser. For platen «Immortal Nystedt» ble Fevang i 2006 nominert til verdens største musikkpris; Grammy. Året etter mottok han Norges Korforbunds ærespris, sammen med Ensemble 96.

Øystein Fevang er en ettertraktet seminarholder, og har undervist i ensembleledelse og kormetodikk på Norges Musikkhøgskole, Barrat Dues Musikkinstitutt og på avdeling for Musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Han er nå lektor i korsang ved Rud vgs. i Bærum.Øystein Fevang hadde en sentral rolle som dirigent i dokumentarserien «Den syngende bydelen», som ble sendt på NRK1 høsten 2008. I 2015 ble Øystein Fevang utnevnt til «Paul Harris Fellow» av Horten Rotary Klubb, for sitt samfunnsnyttige bidrag innen kulturfeltet.

TIDLIGERE DIRIGENTER

Elitsa Simonska var dirigent for Majorstua Kammerkor fra 2011 til 2016.
Elitsa overtok som dirigent etter Tore Erik Mohn som ledet koret fra 2005 til 2011.

Majorstua kammerkor
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.